Pillefyr - billig boligopvarme med få ressourcer og en lille indsats.Et effektivt pillefyr til biovarme er et rigtigt godt valg af energikilde til opvarmning af din bolig, hvis du ønsker at få en mindre varmeregning i fremtiden.

Desuden er et driftsikkert pillefyr fra Varmebaronen meget nemt at vedligeholde og rengøre. Du kan faktisk overlade det meste af arbejdet med at skabe varme til pillefyret. Så kan du bare læne dig tilbage og nyde varmen fra stokerfyret samt den billige regning for opvarmning af din bolig.


Prisbillig pillefyr til billigere boligvarme og minimal vedligehold

Et pillefyr - også kaldet et stokerfyr - producerer varme ved brug af træpiller, der er lavet af affaldstræ. Deraf det gængse navn træpiller.

Hos DPT er vi glade for at være forhandlere af Varmebaronens produkter. Den svenske fabrik har igennem årtier solgt titusindvis af træpillefyr, og i den tid har de kontinuerligt udviklet deres pillefyr til at kunne indfri ethvert af de behov, som forbrugerne ønsker, når de investerer i et stokerfyr.

Vi kan derfor tilbyde dig et bredt sortiment af pillefyr, der hver især kan opfylde langt de fleste krav til en billig etablering, effektiv pillefyring, lave driftsomkostninger, og minimal brug af tid på rengøring og vedligehold i forbindelse med biovarme til boligen og det varme vand.

Hvad angår rengøring og vedligeholdelse af pillefyr er Varmebaronen i en klasse for sig, og i sammenligning med andre stokerfyr på markedet kræver et pillefyr fra Varmebaronen et minimum af tid. I sommerhalvåret har du så godt som intet arbejde med at vedligeholde pillefyret, og i vinterens måneder er det nok at kigge til stokerfyret en gang om måneden. Fjernelse af sod og aske tager knap 5 minutter for ethvert af vores træpillefyr.

Pillefyr med innovativ styring giver billig varme i huset

Den innovative teknik og opbygning af træpillefyr fra Varmebaronen betyder, at der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger et af vores pillefyr.

Du kan få et pillefyr med mange smarte funktioner, hvoraf det især er en klimastyret varmeregulering, der skaber de store besparelser plus en nøje tilpasset opvarmning af de forskellige dele af boligens energibehov, uanset om der opstår en pludselig ændring i temperaturen udenfor.

Når træpillefyret om sommeren lukker af for opvarmning, vedbliver det at starte alle vitale funktioner hver dag for at sikre, at pillefyret virker optimalt, når det efter sommeren igen skal bruges til pillefyring og bioopvarmning af din bolig.

Pillefyr med traditionel teknik plus smart automatisk styring

Det er også muligt at få et automatisk pillefyr med en mere traditionel styring, hvor det er styring med mekaniske termostater, og varmtvandsproduktion med varmevekslere. Pillefyret har dog stadig en automatisk overordnet styring, der sikrer, at pillefyret bruger træpiller eller elvarme alt efter, hvordan træpillefyret er indstillet til at producere varme med kombinationen af de to energikilder.

Pillefyr som alternativ til varmepumpe

Derudover kan vi tilbyde et pillefyr af mindre størrelse og med en teknik, der gør stokerfyret til et velvalgt alternativ til varmepumper. Dette pillefyr er under 1 meter i højden, så det er let at placere mange steder. Stokerfyret fungerer perfekt sammen med solfangere, og det er muligt at tilslutte det til en akkumuleringstank.

Fordele med træpillefyr

En af de store fordele ved at anvende pillefyring til produktion af varmt vand og opvarmning af boligen er, at træpillefyret kun sætter i gang med en produktion, når boligen har behov for den opvarmning, som pillefyret er indstillet til at producere.

Pillefyr fra Varmebaronen er alle testet med ekstreme belastninger og godkendt af diverse instanser i Sverige og EU.

Kombinationsløsning med pillefyr

Selv om der overordnet er rigtig mange fordele ved et pillefyr til træpillefyring og store besparelser på varmeregningen i fremtiden, så er kan det sagtens være, at du og din bolig kan opnå en endnu større økonomisk besparelse og en mere effektiv opvarmning af vand og varme ved at anvende et andet fyr eller en kombinationsløsning.

Vi giver dig professionel hjælp igennem hele processen

Der er mange forhold at tage stilling til, og som et rådgivende firma, der også opstiller og monterer varmeanlæg til boligen, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der passer bedst til din bolig på en sådan måde, at du samtidig vil opnå de laveste omkostninger for din opvarmningsløsning.

Vi har som målsætning, at DPT Varme skal være bedst i Danmark til at rådgive om energirigtige og prisbillige løsninger til opvarmning af boligen. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få at vide, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan også indhente et helt uforpligtende tilbud på den løsning af din boligopvarmning, hvor vi mener, at du kan få den mest optimale løsning på opvarmning af rum og varmt vand i din bolig.

Vi kan desuden hjælpe dig med faglig information om de vidt forskellige tilskudsordninger og rådgive dig med hensyn til, hvordan du opnår den bedste etableringsøkonomi og driftsøkonomi, når alle valg vedrørende opvarmning af boligen skal gå op i en højere enhed.

Du kan kontakte os på:

Tlf: 8645 1040
Mobil: 4036 3764

info@dptvarme.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med billigere boligvarme ved hjælp af biovarme og pillefyring.
            
Pillefyret har en enkel konstruktion, så det er let at påfylde med træpiller
Med den enkle og veludviklede konstruktion er vores pillefyr nemt at bruge og påfyldning af træpiller kan gøres på 2 minutter.

Pillefyr i tværsnit. Her ses hvor simpel en konstruktion fyret har. Pillefyret er ekstremt effektivt til at skabe billig boligopvarmning
Her ses pillefyret i tværsnit. Den en gang enkle og avancerede konstruktion, gør fyret til et utroligt effektivt varmeprodukt.

Viking Bio pillefyr er et af de mest solgte pillefyr, og det skyldes bl.a. fyrets effektivitet og den enkle konstruktion
Viking Bio pillefyr er nemt at montere, og det giver har en stor effektivitet, der giver meget varme til boligen.

Her ses Viking Bio pillefyr i gang med at brænde træpiller af for at skabe varme til boligopvarmningen
Pillefyret Viking Bio er relativ lille, men har en effektivitet, der er helt i top. Du får meget for pengene med dette fremragende pillefyr.


    
DPT Varme og Energi   ·   Nørregade 12, Vammen   ·   8830 Tjele   ·   +45 8645 1040   ·   +45 4036 3764   ·   info@dptvarme.dk