Pillefyring

Pillefyring – billig boligopvarme med få ressourcer og en lille indsats

Et effektivt pillefyr til biovarme er et rigtigt godt valg af energikilde til opvarmning af din bolig, hvis du ønsker en mindre varmeregning.

Driftsikkerhed og enkel vedligeholdelse

Pillefyr fra Varmebaronen er ekstremt driftsikre og meget nemme at vedligeholde og rengøre. Du kan faktisk overlade det meste af arbejdet med at producere boligvarme til pillefyret. Så kan du bare læne dig tilbage og nyde varmen fra pillebrænderen samt den billige regning for opvarmning af din bolig og det varme vand.

Pillefyring med et pillefyr, der har en enkel konstruktion, så det er let at påfylde træpiller
Pillefyring med det enkle og innovativt designede pillefyr gør det nemt at bruge og påfylde træpiller til boligopvarmningen.

Et pillefyr – også kaldet et stokerfyr – producerer varme ved brug af træpiller, der er lavet af affaldstræ. Deraf det gængse navn træpiller.

Hos DPT er vi glade for at være eneforhandlere i Danmark af Varmebaronens varmeprodukter. Den svenske fabrik har igennem årtier solgt titusindvis af træpillefyr, og i den tid har de kontinuerligt udviklet deres pillefyr til at kunne indfri ethvert af de behov, som forbrugerne ønsker, når de investerer i et stokerfyr.

Effektiv pillefyr til billigere boligvarme og minimal vedligehold

Vi kan tilbyde dig et sortiment af pillefyr, der hver især kan opfylde krav til en billig etablering, effektiv pillefyring, lave driftsomkostninger, og minimal brug af tid på rengøring og vedligehold i forbindelse med produktion af biovarme til boligen og det varme vand.

Hvad angår rengøring og vedligeholdelse af pillefyr er Varmebaronen i en klasse for sig, og i sammenligning med andre stokerfyr på markedet kræver et pillefyr fra Varmebaronen et minimum af tid. I sommerhalvåret er der så godt som intet arbejde med at vedligeholde pillefyret, og i vinterens måneder er det nok at kigge til stokerfyret en gang om måneden. Fjernelse af sod og aske tager knap 5 minutter for ethvert af vores træpillefyr.

Pillefyr med innovativ styring giver billig varme i huset

Den innovative teknik og opbygning af træpillefyr fra Varmebaronen betyder, at der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger et af vores pillefyr.

Pillefyr i tværsnit. Her ses pillefyrets enkle konstruktion, der gør pillefyring til en billig form for boligvarme.
Her ses pillefyret i tværsnit. Den en gang enkle og avancerede konstruktion, gør pillefyringen til e utrolig effektiv varmeproduktion.

Du kan få et pillefyr med mange smarte funktioner, hvoraf det især er en klimastyret varmeregulering, der skaber de store besparelser samt en nøje tilpasset opvarmning af de forskellige dele af boligens rum og brugsvandet. Varmereguleringen sikrer en nøje tilpasning,  der tager højde for ændringer i vejrlig og temperaturen udenfor boligen.

Når træpillefyret om sommeren lukker af for opvarmning, vedbliver det at starte alle vitale funktioner hver dag. Dette sikrer, at pillefyret virker optimalt, når det efter sommeren igen skal bruges til pillefyring og bioopvarmning af din bolig.

Pillefyr med traditionel teknik plus smart automatisk styring

Det er også muligt at få et automatisk pillefyr med en mere traditionel styring, hvor det er styring med mekaniske termostater, og varmtvandsproduktion med varmevekslere. Pillefyret har dog stadig en automatisk overordnet styring, der sikrer, at pillefyret bruger træpiller eller elvarme alt efter, hvordan træpillefyret er indstillet til at producere varme med kombinationen af de to energikilder.

Pillefyr som alternativ til varmepumpe

Vi kan tilbyde et pillefyr af mindre størrelse og med en teknik, der gør stokerfyret til et velvalgt alternativ til varmepumper. Dette pillefyr er under 1 meter i højden, så det er let at placere mange steder. Stokerfyret fungerer perfekt sammen med solfangere, og det er muligt at tilslutte det til en akkumuleringstank.

Fordele med træpillefyr og pillefyring
Viking Bio pillefyr er et af de mest solgte pillefyr, og det skyldes bl.a. fyrets effektivitet og den enkle konstruktion
Viking Bio pillefyr er nemt at montere, og det giver har en stor effektivitet, der giver meget varme til boligen.

En af de store fordele ved at anvende pillefyring til produktion af varmt vand og opvarmning af boligen er, at træpillefyret kun sætter i gang med en produktion, når boligen har behov for den opvarmning, som pillefyret er indstillet til at producere.

Pillefyr fra Varmebaronen er alle testet med ekstreme belastninger og godkendt af diverse instanser i Sverige og EU.

Kombineret varmeløsning med pillefyr

Der er overordnet rigtig mange fordele ved et pillefyr til træpillefyring og store besparelser på varmeregningen i fremtiden. Der er dog den mulighed, at du og din bolig kan opnå en endnu større økonomisk besparelse og en mere effektiv opvarmning af vand og varme ved at anvende et andet fyr eller en kombineret varmeløsning.

Vi giver dig professionel hjælp igennem hele processen

Der er mange forhold at tage stilling til, og som et rådgivende firma, der opstiller og monterer varmeanlæg til boligen, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den varmeløsning, der passer bedst til din bolig, så du på en og samme tid opnår den mest effektive opvarmning af boligens rum og det varme brugsvand til de laveste årlige omkostninger beregnet over en længere årrække.

Her ses Viking Bio pillefyr i gang med at brænde træpiller af for at skabe varme til boligopvarmningen
Pillefyret Viking Bio er relativ lille, men har en effektivitet, der er helt i top. Du får meget for pengene med dette fremragende pillefyr.

Vi har som målsætning, at DPT Varme skal være bedst i Danmark til at rådgive om energirigtige og prisbillige varmeløsninger til opvarmning af boligen og det varme brugsvand. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at få at vide, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du kan også indhente et helt uforpligtende tilbud på den løsning til din boligopvarmning, hvor vi mener, at du kan få den mest optimale opvarmning af rum og varmt vand i din bolig til de laveste varmeudgifter.

Vi kan desuden hjælpe dig med faglig information om de vidt forskellige tilskudsordninger og rådgive dig med hensyn til, hvordan du opnår den mest hensigtsmæssige økonomi til etablering og drift, når alle valg vedrørende opvarmning af boligen skal gå op i en højere enhed.

Du kan kontakte os på:

Tlf: 8645 1040
Mobil: 4036 3764

info@dptvarme.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med billigere boligvarme ved hjælp af biovarme og pillefyring.